Vanilya Aroması
VANİLYA AROMASI
Mutfaklarda en çok kullanılan, en sevilen aroma türüdür.
Vanilya aroması en çok dondurma yapımında kullanıldığı gibi pasta, kek ve kurabiyelerin yapımında da kullanılmaktadır.
Ayrıca soğuk veya sıcak içeceklerinize farklı lezzetler katmak için siz de Vanilya aromasından faydalanabilirsiniz.
Neden Aksu Vital?
Aksu Vital, 30 yıllık tecrübesiyle gıda, gıda takviyeleri ve dermokozmetik alanlarında yaklaşık 400 çeşit ürün üretmektedir. Üretilen her ürünü doğadan tüketiciye ulaşana kadar özenli ve titiz bir çalışmadan geçmektedir. En doğal ve kaliteli hammadde temin edilip, Ar-Ge laboratuvarında testten geçmekte, hijyen ve kalite standartlarında üretime girmektedir. Tüketiciye ulaşacak her ürün doğal ve birinci sınıf kaliteye sahip olmalıdır. Bu sebeple tüm süreç uzman kadro yönetiminde geliştirmektedir.
Yüksek kaliteye sahip tüm ürünlerimiz:
- ISO 22000:2005 kalite standartlarına uygundur,
- GDO içermez,
- SİLİKON içermez,
- RENKLENDİRİCİ içermez,
- Kaliteli, yüksek etken madde kullanılarak üretilir.
Vanilya Aroması Tüketim Önerisi:
Bir bardak suya 10-20 damla damlatılarak kullanılabilir.
İçerik: Aroma verici maddeler, Doğal aroma verici maddeler, Doğal Ekstraktlar, Propilen Glikol ( Taşıyıcı Madde)
Saklama Koşulları ve Raf Ömrü:
Isı ve ışığa maruz kalmayacak şekilde, oda sıcaklığında muhafaza etmenizi tavsiye ederiz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız.
Raf ömrü 3 yıldır.
- İşletme Kayıt No: TR – 34-K-048026
Ambalaj: 10 ml