Tarçın Aroması
TARÇIN AROMASI
Defnegiller familyasından olan Tarçın, uzun yıllardır mutfakta kullanılmakta. Keskin ve hoş kokusu ile bilinmektedir. Son zamanlarda uzmanlar tarçının sayısız faydasından bahsetmektedir. Ana vatanı Güney ve Günaydoğu Asya olan tarçın yaprak dökmeyen aromatik odunsu bir ağaçtan elde edilir.
Aroma: Koku veya tat vermek ya da gıdaların sahip olduğu koku veya tadı kuvvetlendirmek amacıyla gıdalara ilave edilen doğal bileşenlerdir.
Pasta, kek, kurabiye; ayrıca soğuk veya sıcak içeceklerinize farklı lezzetler katmak için de Tarçın aromasından faydalanabilirsiniz.
Neden Aksu Vital?
Aksu Vital, 30 yıllık tecrübesiyle gıda, gıda takviyeleri ve dermokozmetik alanlarında yaklaşık 400 çeşit ürün üretmektedir. Üretilen her ürünü doğadan tüketiciye ulaşana kadar özenli ve titiz bir çalışmadan geçmektedir. En doğal ve kaliteli hammadde temin edilip, Ar-Ge laboratuvarında testten geçmekte, hijyen ve kalite standartlarında üretime girmektedir. Tüketiciye ulaşacak her ürün doğal ve birinci sınıf kaliteye sahip olmalıdır. Bu sebeple tüm süreç uzman kadro yönetiminde geliştirmektedir.
Yüksek kaliteye sahip tüm ürünlerimiz:
- ISO 22000:2005 kalite standartlarına uygundur,
- GDO içermez,
- SİLİKON içermez,
- RENKLENDİRİCİ içermez,
- Kaliteli, yüksek etken madde kullanılarak üretilir.
Tarçın Aroması Tüketim Önerisi:
Bir bardak suya 10-20 damla damlatılarak kullanılabilir.
İçerik: Doğal aroma verici maddeler, Ayçiçek yağı, Alfa -tokoferol (E 307)
Saklama Koşulları ve Raf Ömrü:
Isı ve ışığa maruz kalmayacak şekilde, oda sıcaklığında muhafaza etmenizi tavsiye ederiz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız.
Raf ömrü 3 yıldır.
- İşletme Kayıt No: TR – 34-K-048026
Ambalaj: 10 ml