Gül Aroması
GÜL AROMASI
Gül, uzun yıllardır insanların vazgeçemediği tatlardan ve kokulardan biridir. Mutluluk ve huzur verir, sakinleştirici bir kokusu vardır. Bu sebeple kozmetikte mutfakta tıpta her alanda gülden faydanılabilmektedir.
Gül aroması kekler, lokumlar, pastalarda ve reçellerde kullanılır.
Pasta, kek, kurabiye, ayrıca soğuk veya sıcak içeceklerinize farklı lezzetler katmak için de kullanabilirsiniz.
Ayrıca, evde kendi hazırladığınız kremlerin kokusuna aroma katmak için veya sevmediğiniz bir kremin kokusunu güzelleştirmek için gül aromasından birkaç damla ilave edebilirsiniz.
Neden Aksu Vital?
Aksu Vital, 30 yıllık tecrübesiyle gıda, gıda takviyeleri ve dermokozmetik alanlarında yaklaşık 400 çeşit ürün üretmektedir. Üretilen her ürünü doğadan tüketiciye ulaşana kadar özenli ve titiz bir çalışmadan geçmektedir. En doğal ve kaliteli hammadde temin edilip, Ar-Ge laboratuvarında testten geçmekte, hijyen ve kalite standartlarında üretime girmektedir. Tüketiciye ulaşacak her ürün doğal ve birinci sınıf kaliteye sahip olmalıdır. Bu sebeple tüm süreç uzman kadro yönetiminde geliştirmektedir.
Yüksek kaliteye sahip tüm ürünlerimiz:
- ISO 22000:2005 kalite standartlarına uygundur,
- GDO içermez,
- SİLİKON içermez,
- RENKLENDİRİCİ içermez,
- Kaliteli, yüksek etken madde kullanılarak üretilir.
Gül Aroması Tüketim Önerisi:
Bir bardak suya 10-20 damla damlatılarak kullanılabilir.
İÇERİK: Monopropylene Glycol (Taşıyıcı madde), Doğal aroma verici maddeler
Saklama Koşulları ve Raf Ömrü:
Isı ve ışığa maruz kalmayacak şekilde, oda sıcaklığında muhafaza etmenizi tavsiye ederiz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız.
Raf ömrü 3 yıldır.
- İşletme Kayıt No: TR – 34-K-048026
Ambalaj: 10 ml