AKSU VİTAL ARI EKMEĞİ
Arı Ekmeği Nedir?
Arılar doğadan topladıkları polene kendi enzimlerini katarak petek gözlerinde depolarlar ve kendi ekmeklerini yaparlar. Arıların yavrularını beslediği ilk besini işte o arı ekmeğidir! Arı ekmeği, polenin dış zarının arının kendi enzimleriyle sindirilip bütün besin içeriğinin açığa çıkmış halidir ve insanlar tarafından daha yüksek oranda sindirilebilir. Diğer adı ise perga’ dır. Dört mevsim süresince arı poleni kovanda fermente olduktan sonra, arı ekmeği haline gelmektedir. Yani en kısa tanımıyla bal ile fermente edilmiş polene arı ekmeği (perga) denilmektedir.
Enerji ve besin öğeleri |
100 g için |
|
Energy and nutrition facts |
per 100 g |
Enerji |
327,5kcal/1399kj |
Energy |
327,5kcal/1399kj |
|
Yağ |
1,1g |
Fat |
1,1g |
|
Karbonhidrat |
77,6g |
Carbohydrate |
77,6g |
|
Protein |
2,3g |
Protein |
2,3g |
Ürün İçeriği: Arı Ekmeği (perga)
Gramaj: 115 GR
ARI EKMEĞİ TÜKETİM ÖNERİSİ
Su, bal, süt veya yoğurt ile karıştırılarak tüketebilir, çay ve kahvenizde çözülmesini sağlayabilirsiniz.
1 yaşından küçük bebeklere bal yedirilmemelidir.
Saklama Koşulları: Işıktan ve sıcaktan koruyunuz. Serin yerde muhafaza ediniz. Ambalajı açılmış ürünleri satın almayınız.
-Katkı maddesi içermeyen doğal bir besindir.
Neden Aksu Vital Arı Ekmeği?
AksuVital, 30 yıllık tecrübesiyle gıda, gıda takviyeleri ve dermo kozmetik alanlarında yaklaşık 400 çeşit ürün üretmektedir. Üretilen her ürünü doğadan tüketiciye ulaşana kadar özenli ve titiz bir çalışmadan geçmektedir. En doğal ve kaliteli hammadde temin edilip, Ar-Ge laboratuvarında testten geçmekte, hijyen ve kalite standartlarında üretime girmektedir. Tüketiciye ulaşacak her ürün doğal ve birinci sınıf kaliteye sahip olmalıdır. Bu sebeple tüm süreç uzman kadro yönetiminde geliştirmektedir.
Yüksek kaliteye sahip tüm ürünlerimiz:
- ISO 22000:2005 kalite standartlarına uygundur,
- GDO içermez,
- Silikon içermez,
- Renklendirici içermez,
- Kaliteli, yüksek etken madde kullanılarak üretilir.
400 çeşit ürünüyle sektörde ilklerin markası haline gelen AksuVital, uzman kadrosu, hijyenik ve ileri teknolojiye sahip modern tesislerinde, ilgili mevzuatlar çerçevesinde GMP (Good Manufacturing Process-İyi Üretim Uygulamaları), ISO 22000:2005 ve ISO 9001: 2015 standartlarına göre üretim yapılmakta ve sertifikalandırma süreçleri titizlikle gerçekleştirilmektedir.